AKTUALNO

Matija Perković obećao pozitivno poslovanje Radio Karlovca, Jelić pokušao opravdati još jedno političko kadroviranje

Matija Perković obećao pozitivno poslovanje Radio Karlovca, Jelić
pokušao opravdati još jedno političko kadroviranje
Matija Perković

- Stabilnost tvrtke u financijskom obliku, širenje u prostore gdje nije slušan ili čitan Hrvatski radio Karlovac, Karlovački tjednik i portal te opstanak Tjednika u bilo kakvom obliku. Kvaliteta tek kasnije ide. Bilo je rečeno do koje brojke pratiti, tisuću; sada je na oko 800. Kako su pisani mediji općenito u krizi, internet je brži. Ovdje je veliki izazov pred direktorom opstanak Tjednika i o tome će biti govora u budućnosti, izjavio je Jelić.

Mjesto direktora radija - HDZ-ovo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poučio je i Petračića o tome da direktore gradskih tvrtki bira skupština, tj. on, a ravnatelje gradskih ustanova Gradsko vijeće i da se zato ovi potonji vijećnicima predstavljaju, direktori ne. Davorinu Andrijaševiću (nezavisni), koji se temu o novom direktoru HRK-a i otvorio, objasnio je zašto je u zadnji tren, neposredno prije izbora direktora, promijenjen predsjednik Nadzornog odbora tvrtke.

- Postoje koalicijski dogovori koji su predizbornog karaktera. Unutar toga, mjesto direktora HRK-a je HDZ-ovo, a predsjednica HSLS-a (tada i predsjednica NO, Mirna Špehar, op.a) se nije jasno odredila da će ići tim putem i mogli bi doći do krize, rekao je Jelić. Predstavniku tvrtke je, dodaje, istekao mandat i u jednom trenutku su 3 člana mogla biti za 3 predstavnika i ja kao predsjednik Skupštine sam odlučio.

- Da ne dođe do krize, tako je bilo napravljeno, ispričao je Jelić, dodavši da će svi problemi između HDZ-a i HSLS-a biti riješeni bilateralno.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!