AKTUALNO

"Majstorica" za volanom: Vozila bez vozačkog, prebrzo, sletjela u odvodni kanal i lakše se ozlijedila - prekršaji joj nisu novost pa će u zatvor

foto ilustracija - Pixabay.com

Da je, kojim slučajem, još imala i alkohola u krvi ili udarila u drugi auto, vjerojatno bi prošla i gore, ovako će 34-godišnja Karlovčanka u zatvoru provesti "samo" 50 dana zbog nanizanih prometnih prekršaja, koji joj pri tom, ni do sad nisu bili nepoznanica.

Vozila je jučer auto po Kamenskom iako nema položen vozačkii ispit, sletjela u odvodni kanal i ozlijedila se. Kad je došla policija, utvrdili su da im je to stara znanica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer 9. siječnja na nerazvrstanoj cesti u mjestu Kamensko, grad Karlovac 34-godišnjakinja je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka te zbog neprilagođene brzine i nedovoljnog vozačkog znanja sletjela van kolnika u odvodni kanal i lako se ozlijedila. Kako je utvrđeno da se radi o osobi koja je višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“, vozačica je uhićena, a danas tijekom dana uz optužni prijedlog privedena na nadležni Općinski sud gdje joj je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora u trajanju od 50 dana, navela je PU karlovačka.

Karlovačka policija i do sad je zaustavljala, a sud kažnjavao ponavljače prometnih prekršaja, tzv. recidiviste, no radilo se o vozačima, s položenim ili nepoloženim ispitom, a ova "vozačica" primjerom je pokazala da i žene i čine i ponavljaju prekršaje u prometu.

KAportal.hr


Reci što misliš!