AKTUALNO

Ajme, što ćemo sad? Gradonačelniku Mandiću ukradeni ključeve od grada! Počinitelji otprije poznati

Ajme, što ćemo sad? Gradonačelniku Mandiću ukradeni ključeve od
grada! Počinitelji otprije poznati
11.02.2020., Karlovac - Karnevalska vlast preuzela je kljuceve grada Karlovca i vladat ce njime do paljenja Fasnika. Mestru Leoslaviju od Karnevala kljuc grada urucio je gradonacelnik Damir Mandic. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Meštar Leoslavij od Karnevala i njegova družina upali su u ured gradonačelnika Damira Mandića i maznuli mu ključeve od grada. Što će dalje biti nitko ne zna, dade se tek naslutiti prema onome što su rekli kod Paviljona Katzler.

Najavili su veliku povorku za 15. veljače, počet će okupljanje ispred sportske dvorane u 15 sati, a sat kasnije će bubnjari zatutnjati. To će značiti da kreće povorka prema Radićevoj, pa sve do spomenika žabi.

- Tu će nas dočekati stručna komisija koja će ocjenjivati prijavljene maske. Ovom prilikom naglašavam da je prijava potrebna isključivo za one maske koje se žele natjecati, svi ostali su i više nego dobrodošli u povorku. Nakon ocjenjivanja krenut ćemo prema Korzu, zatim prema Pošti, Veleučilištu i sve do Staroga placa. Pozivam sve da nam se priključe, a maske se mogu prijaviti sve do pola sata prije same povorke - kaže meštar Leoslavij od Karnevala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Maškare će na Trgu bana Jelačića zabavljati Gustafi i Stringsi, a u subotu 22. veljače u Zorin domu organizirat će se i bal pod maskama. Za glazbu će biti zadužen voditelj i DJ Branko Obradović Kina

U petak će se održati dječja fašnička povorka. Okupljanje počinje na Trgu bana Jelačića u 9.30 sati, a povorka kreće u 10 sati Ulicom kralja Tomislava, Radićevom ulicom, korzom, Domobranskom ulicom te se vraća na Jelačićev trg, gdje slijedi zabava i ples pod maskama.

Središnja fašnička proslava predviđena je 25. veljače paljenjem slamnatog Fašnika na Kupi.

KAportal.hr


Reci što misliš!