AKTUALNO

"Faf" na kolodvoru završio tučnjavom - sud odrezao iste kazne kompanjonima koji su satima skupa pili, pa se obračunali

Dvojica Karlovčana proglašena su krivima na Prekršajnom sudu u Karlovcu zbog remećenja javnog reda i mira na Autobusnom kolodvoru. ni su se potukli 20. studenog prošle godine usred bijela dana, oko 12.35 sati i pod žestokim utjecajem alkohola, očito nakon višesatnog zajedničkog tulumarenja.

Muškarac s Gaze u dobi od 43 godine i s 1,60 promila alkohola u krvi opalio je kišobranom po leđima deset godina starijeg i 1,16 promila pijanijeg poznanika iz Zvijezde.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovoga je to ražestilo, pa mu je uzvratio šamarom. Čini se da je njegov otvoreni desni dlan odsjeo taman posred lijeve strane lica drugoga, jer se ovaj stropoštao na pod.

Sud ih je kaznio novčano, svakoga s po 200 njemačkih maraka, s obzirom da naš Prekršajni zakon ne prepoznaje druge valute, sud je odmah izračunao da je to 102,25 eura, odnosno 761,51 kunu.

Ide im na ruku što su nakon sukoba obojica uhićeni i odvezeni na triježnjenje u postaju, pa im je kazna umanjena za po 300 kuna, a ako plate u roku, priznat će im dvije trećine iznos. Dakle u konačnici će platiti nešto više od 300 kuna, a snosit će i po 120 kuna troškova sudskog postupka.

KAportal.hr


Reci što misliš!