AKTUALNO

Kako će u budućnosti izgledati Luščić? U ožujku prijedlozi pred Karlovčanima - nakon toga izrada Urbanističkog plana uređenja

Kako će u budućnosti izgledati Luščić? U ožujku prijedlozi pred
Karlovčanima - nakon toga izrada Urbanističkog plana uređenja

Kako Luščić vidi 10 autora arhitektonsko-urbanističkih rješenja, među kojima i oni pobjedničkog, Karlovčani će moći za nešto više od mjesec dana vidjeti na izložbi, nakon koje će početi izrada Urbanističkog plana uređenja prostora nekadašnje vojarne i okolnog zemljišta.

Pobjednički rad ovog natječaja, The fantastic fores pehnomenon: Testing a new narrativ, skupine autora iz Zagreba, kako je KAportal već pisao, predviđa višestambene zgrade, poduzetnički centar, parkove, kino na otvorenom, bazen s toplom vodom... a bit će okosnica za izradu UPU-a Luščić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Pri kraju je Međunarodni urbanistički natječaj Europan 15, završava prezentacijom i izložbom natječajnih radova. Izložba će biti u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić od 23. ožujka do 3. travnja i moći će je pogledati svi naši građani; prezentacija će biti 23. ožujka u 18 sati. Završetkom tog natječaja svi radovi će biti prezentirani i u publikaciji, a rezultati natječaja služit će za podlogu za izradu urbanističkog plana uređenja. Nakon natječaja ćemo pristupiti izradi odluke o izradi UPU-a prema zakonskim procedurama, najavila je pročelnica Ana Hranilović Trubić.

KAportal.hr


Reci što misliš!