AKTUALNO

TRAŽIŠ POSAO? Pogledajte ponudu poslova u Karlovačkoj županiji - raznolika je, od prodavača i zaštitara, do automehaničara

TRAŽIŠ POSAO? Pogledajte ponudu poslova u Karlovačkoj županiji -
raznolika je, od prodavača i zaštitara, do automehaničara
foto ilustracija - Pixabay.com

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

UPS Savjetovanje d.o.o. zapošljava prodavača informatičke opreme (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 9.3. Potrebno je minimalno tri godine iskustva rada u maloprodaji, poželjno je iskustvo na prodaji iste ili slične robe, poželjno je poznavanje informatičke robe, interes i strast za informatikom i tehnologijom, komunikativnost i razvijene prodajne vještine. Traži se korištenje engleskim jezikom i odlično poznavanje MS Office-a. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Whirpool traži nove radne snage na poziciji Warehouse Specialist Adriatic (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 12.3. Glavne su odgovornosti upravljanje dnevnom učinkovitošću regionalnog centra, kontroliranje skladišta, upravljanje kvalitetom inventara i ostalo. Potrebna je osoba vođena rezultatima, izvrsnih komunikacijskih vještina te vještina rješavanje problema i donošenja odluka s minimalnim trogodišnjim iskustvom. Prijavite se.

Moja prva kavana j.d.o.o. u potrazi je za konobarem (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se najkasnije do 6.3. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema. Radno iskustvo nije važno. Plaćen je put i svi ostali troškovi. Potražite kako aplicirati putem linka.

Sigurnost Karlovac d.o.o. traži zaštitara (m/ž) u Karlovcu (m/ž). Rok prijave je 25.3. Potrebno je više osoba za rad. Traži se srednja stručna sprema. Posao obuhvaća čuvanje osoba i imovine. Potražite kako aplicirati.

D-color d.o.o. zapošljava nove radne snage u Karlovcu: administrator (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž), grafički dizajner (m/ž), montažer (m/ž), radnik u doradi (m/ž). Poslodavac očekuje završenu srednju školu i vozačku dozvolu B kategorije, a radno iskustvo nije uvjet. Potražite kako aplicirati.

Meduza d.o.o. traži terenskog komercijalista (m/ž) u Karlovcu, komercijalista prodaje (m/ž), komercijalista nabave za ino tržište (m/ž), vozača hladnjače (m/ž), radnika u preradi (m/ž), skladišnog radnika na prijemu robe (m/ž) u mjestu Belajske Poljice. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se relevatno radno iskustvo. Kako aplicirati, pogledajte ovdje.

Kow, zajednički kovački obrt, zapošljava na pozicijama zavarivač (m/ž) i bravar (m/ž) u Dugoj Resi. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Traži se više osoba za rad. Potražite kako aplicirati ovdje.

Auto kuća R d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 23.3. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije, a posao obuhvaća rad u auto servisu. Detalje o poslu pronađite na linku.

Maslačak, obrt za čuvanje djece, u potrazi je za dadiljom (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se najkasnije do 6.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema smjera odgajatelj/ica, učitelj/ica, pedagog/ica te edukacija za dadilje. Više na linku.

Hidro – tehnika zapošljava vozača motornog vozila (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.3. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačke dozvole B, C i E. Traži se i jednogodišnje radno iskustvo. Potražite kako aplicirati.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!