AKTUALNO

TRAŽIŠ POSAO? Unatoč epidemiji neke tvrtke i dalje zapošljavaju - pogledajte ponudu poslova u Karlovačkoj županiji

TRAŽIŠ POSAO? Unatoč epidemiji neke tvrtke i dalje zapošljavaju -
pogledajte ponudu poslova u Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Frak d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj radilišta/ gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 10.4. Potrebna je visoka stručna sprema, položen stručni ispit te najmanje pet godina iskustva na poslovima inženjera gradilišta. Nudi se plaća od 13.000 kuna. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kelteks d.o.o. zapošljava glavnog knjigovođu (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 5.4. Traži se radno iskustvo od pet godina. Potrebno je poznavanje porezne i računovodstvene regulative te kontinuirano praćenje izmjena računovodstvenih, poreznih i povezanih propisa, zakona i pravilnika. Traže se dobre organizacijske sposobnosti te napredno poznavanje rada s financijskim i uredskim računalnim aplikacijama. Prednost imaju kandidati sa iskustvom. Detalji na linku.

Domšić, pekarsko – trgovački obrt, traži prodavača pekarskih proizvoda u pokretnoj trgovini (m/ž) i pekara (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa. Rok prijave je 19.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Gramot – Goršić d.o.o. u potrazi je za soboslikarom – ličilacem (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave su otvorene do 14.4. Uvjet je završena srednja škola, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite na linku.

T K K d.o.o. traži zidara (m/ž), tesara (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Lokacija rada je Karlovac. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Očekuje se jednogodišnje iskustvo i završena srednja stručna sprema. Više potražite ovdje.

Meduza d.o.o. zapošljava radnika u preradi (m/ž), skladišnog radnika na prijemu robe (m/ž), vozača hladnjače (m/ž), terenskog komercijalista (m/ž), komercijalista prodaje (m/ž) i komercijalista nabave za ino tržište (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a rok prijave je 31.3. Potražite kako aplicirati na linku.

Madig – Mrežnica traži savjetnika u distribuciji zaštitnih sredstava (m/ž) u Ogulinu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Očekuje se agronomski ili šumarski obrazovni program, odnosno visoka ili viša stručna sprema. Provjerite više o poslu na linku.

P P K d.d. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) i skladišnog radnika (m/ž) u Karlovcu. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 31.3. Detalje o prijavi pronađite ovdje.

International Evona d.o.o. u potrazi je za blagajnikom u automat klubu (m/ž). Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema, znanje rada na računalu, znanje stranog jezika, odgovornost, pouzdanost i preciznost te spremnost za rad u noćnoj smjeni. Radno mjesto obuhvaća rad s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću, vršenje uplata i isplata. Provjerite detalje ovdje.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu i Otočcu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 30.3.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!