AKTUALNO / VIJESTI

Tražite posao? Pogledajte tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Pogledajte tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta u
Karlovačkoj županiji

donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Croatia pumpe nova d.o.o. zapošljava tokara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 21.2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo za poslove tokarenja pozicija na klasičnom tokarskom stroju prema crtežima i skicama. Očekuje se i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Grgas d.o.o. zapošljava konobare (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 22.2. Traži se srednjoškolska stručna sprema, a iskustvo nije važno. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

F Ton j.d.o.o. za trgovinu i usluge u potrazi je za pomoćnim stolarskim radnicima (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao obuhvaća istovar, utovar i dostavu PVC stolarije. Prijave su otvorene do 21.2. Potražite kako aplicirati putem linka.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se najkasnije do 21.2. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema, spremnost na terenski rad i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Ordinacija dentalne medicine Ankica Furač zapošljava medicinskog tehničara ili medicinsku sestru. Rad se odvija u Karlovcu. Natječaj je aktivan do 31.1. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a radno iskustvo nije važno. Posao se sastoji od asistiranja doktoru dentalne medicine. Potražite detalje ovdje.

Ami Trade d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) za motore u Karlovcu. Traži se jednogodišnje radno iskustvo, a prijave se zaprimaju do 20.2. Traži se vozački ispit kategorije A i B. Detalje potražite na linku.

Kelteks zapošljava na poziciji inženjer (m/ž) razvoja i istraživanja u Karlovcu. Rok prijave je 20.2. Traži se vozački ispit B kategorije. Posao obuhvaća projektiranje te izradu strojeva i proizvoda. Kako ostvariti prijavu, provjerite na linku.

Dječji vrtić Četiri rijeke u potrazi je za odgojiteljem (m/ž) predškolske djece. Mjesto rada je Karlovac, a prijave možete slati do 28.1. Traži se završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij za odgojitelja kojim je stečena viša stručna sprema. Posao obuhvaća pravovremenu izradu godišnjeg i mjesečnog plana rada te dnevni program rada, svakodnevnu pripremu za neposredan rad s djecom i vođenje sve potrebne dokumentacije. Provjerite kako se prijaviti.

Dodir sunca d.o.o. traži konobara (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 17.2. Posao obuhvaća posluživanje pića i napitaka u caffe baru kod benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica. Detalje o prijavi pronađite ovdje.

Arna d.o.o. u potrazi je za kuharom (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 29.2. Detalje i kako se prijaviti, pronađite na linku.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!