AKTUALNO / VIJESTI

Tradicionalna Kobasijada Pokupska dolina privukla velik broj natjecatelja - proglašen najbolji "kobasičar", fešta nije izostala

Tradicionalna Kobasijada Pokupska dolina privukla velik broj
natjecatelja - proglašen najbolji

U velikoj konkurenciji od čak 50 natjecatelja, proizvođača mesnih delicija iz kućne radinosti najbolji "kobasičar" je Dubravko Baćurin.

Pobjednik je tradicionalne, šeste po redu Kobasijde Pokupska dolina održane jučer u Donjem Mekušju, u organizaciji NK Kupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Pobjednik je osvojio pršut, medalju i poklon paket kojeg je donirala Mesna industrija “Braća Pivac”, dok su drugoplasirani i trećeplasirani dobili poklon pakete te medalje. Novitet na ovoj kobasijadi je i pobjednička torta od mesnatih proizvoda.

Poslije natjecanja gosti su uživali u bogatoj gastronomskoj ponudi, a za dobru glazbu i zabavu zaslužna je bila grupa Logos iz Zagreba. Predsjednik NK Kupe, Dario Skolan izrazio je zadovoljstvo dobrim odazivom natjecatelja te zahvalio DVD-u Donje Mekušje na ukazanom povjerenju te svim članovima kluba i mještanima Pokupske doline na bezuvjetnoj pomoći.

Također, ovo je dosad najposjećenija kobasijada što je jako razveselilo članove Kupe što je dokaz da posluju u dobrom pravcu, s novitetima i spajanjem nogometa i manifestacija.

KAportal.hr


Reci što misliš!