AKTUALNO / VIJESTI

NEKA TAKO I OSTANE

Nema novooboljelih u Karlovačkoj županiji - stanje hospitaliziranih stabilno

Nema novooboljelih u Karlovačkoj županiji - stanje hospitaliziranih stabilno

U Karlovačkoj županiji, u odnosu na jučerašnje stanje, nema novooboljelih osoba i svi nalazi pristigli jutros su negativni.

U Karlovačkoj županiji od početka zaraze koronavirusom oboljele su 24 osobe, a jedna od njih, na žalost, preminula.

U Općoj Karlovac hospitalizirano je 6 osoba, 16 ih je na kućnom liječenju, te se jedna osoba liječi u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. Stanje pacijenata u karlovačkoj općoj bolnici je stabilno, izvijestio je jutros Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na zarazu koronavirusom do sada je testirano 315 osoba, a drive in testiranje u Općoj bolnici Karlovac funkcionira pa će i danas biti uzeto 20-ak briseva.

Policajci PU Karlovačke i dalje provode nadzore poštivanja propisanih mjera, a u kontrolama provedenim u posljednja 24 sata nije bilo kršenja administrativnog nadzora - samoizolacije, ali bilo je 5 kršenja po pitanju propusnica.

- Stožer civilne zaštite Karlovačke županije apelira na sve građane da unatoč proljepšanju vremena ostanu doma i smanje socijalne kontakte na najmanju moguću razinu. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. Bit će prilika za druženje, najbitnije je da poštujemo sve propisane sigurnosne mjere kako bi očuvali sebe i svoje najmilije, poručili su iz Stožera.

Izdvojeno


Reci što misliš!