AKTUALNO / VIJESTI

ŠOK U DUGOJ RESI

Zbog ubojstva 40-godišnjaku određen istražni zatvor - vlastitom ocu nožem zadao više ubodnih i reznih rana

Zbog ubojstva 40-godišnjaku određen istražni zatvor - vlastitom ocu nožem zadao više ubodnih i reznih rana

Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i odredio istražni zatvor 40-godišnjaku

 

Jučer je na Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu ispitan Marijan P. (1980.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva, izvijestio je DORH.

Naime, postoji osnovana sumnja da je 40-godišnjak 13. svibnja 2020. u dvorištu obiteljske kuće u Dugoj Resi, u cilju da usmrti 61-godišnjaka nožem mu zadao više ubodnih i reznih rana, te je oštećeni 61-godišnjak preminuo na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i odredio istražni zatvor 40-godišnjaku zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, kažu u DORH-u.

Podsjetimo, velika tragedija zadesila je dugoreško naselje Mrežnički Varoš kad je nakon svađe sin na svog vlastitog oca potegao nož i usmrtio ga. Po riječima susjeda, Marijan i pokojni Anton nisu bili u dobrim odnosima, a kako je došlo do trenutka koji je šokirao sve utvrđivat će se u budućem sudskom postupku. 

Izdvojeno


Reci što misliš!