AKTUALNO / VIJESTI

ČEKAMO OBJAŠNJENJE

Nacionalni Stožer objavio da je jedan od dvoje novooboljelih iz Karlovačke županije - u Karlovcu ne znaju otkud im to!?

Nacionalni Stožer objavio da je jedan od dvoje novooboljelih iz Karlovačke županije - u Karlovcu ne znaju otkud im to!?
RTL / PIXSELL / Shutterstock

Objavit ćemo objašnjenje čim ga dobijemo.

U Hrvatskoj su u zadnja 24 sata zabilježena dva nova slučaja zaraze koronavirusom, tako da je dosad ukupno oboljelo 2224, priopćio je u subotu Nacionalni stožer civilne zaštite.

Novooboljeli bolesnici zaraženi koronavirusom otkriveni su u Gradu Zagrebu i Karlovačkoj županiji. Do sada je testirano 52425 osoba, od toga u zadnja 24 sata njih 857. Stožer Civilne zaštite Karlovačke županije je jutros izvijestio kako nema oboljelih, pa je nejasno odakle se pojavio taj jedan. Objavit ćemo objašnjenje čim ga dobijemo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Moji infektolozi se konzultiraju s epidemiolozima, poručio je ravnatelj Opće bolnice Karlovac medijima preko glasnogovornice Ivane Rumenović.

Stožer navodi i da je ukupno ozdravljenih osoba 1913, što je 44 novoozdravljenih od jučer. Od toga ih je 722 otpušteno iz bolnice, a kod kuće su ozdravile 1162 osobe.

Dosad je umrlo 95 osoba zaraženih koronavirusom.

Stožer ponovno upozorava da je pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa od ključne važnosti, jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa.

"Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. Svaki boravak u zatvorenom javnom prostoru predstavlja povećani rizik za zarazu s covid-19 u odnosu na boravak u obiteljskom domu odnosno kućanstvu, zaključuju u Stožeru.

Izdvojeno


Reci što misliš!