AKTUALNO / VIJESTI

DVA UBOJSTVA I POKUŠAJ UBOJSTVA

Strašan zločin u Plaškom: Djedici i 51-godišnjaku u piće ubacili opasnu tvar koja ih je ubila, treća žrtva se jedva izvukla - spasili je liječnici

Strašan zločin u Plaškom: Djedici i 51-godišnjaku u piće ubacili opasnu tvar koja ih je ubila, treća žrtva se jedva izvukla - spasili je liječnici
Plaški

Fatalni dvojac je za vrijeme boravka svojih žrtava u kafiću u njihovo alkoholno piće ubacio tvar - klozapin - antipsihotik, uslijed čega je došlo do smrtne posljedice po 81-godišnjaka.

Strašan zločin dogodio se na području Plaškog, a policija je danas objavila rezultate odrađenog kriminalističkog istraživanja. 

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 60-godišnjak i 32-godišnjakinja u razdoblju od 26. veljače do 28. travnja 2019. godine počinili dva kaznena djela teškog ubojstva na štetu 81-godišnjaka i 51-godišnjaka na području općine Plaški, izvijestila je PU karlovačka na današnjoj izvanrednoj tiskovnoj konferenciji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fatalni dvojac, a radi se o izvanbračnom paru,  je za vrijeme boravka svojih žrtava u kafiću u njihovo alkoholno piće ubacio tvar - klozapin - antipsihotik, uslijed čega je došlo do smrtne posljedice po 81-godišnjaka i 51-godišnjaka.

Dvadeset godina mlađa žrtva, muškarac u dobi od 61 godine uspjela je preživjeti, a to samo zahvaljujući pravovremenom liječničkom pomoći.

- Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju osumnjičeni 60-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke te je zajedno s osumnjičenom 32-godišnjakinjom, koja se trenutno nalazi na izdržavanju kazne zatvora, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, izvijestili su načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Bratić i načelnik Policijske postaje Karlovac Darko Željković.

Izdvojeno


Reci što misliš!