AKTUALNO / VIJESTI

KARLOVAČKI ADVENT

Karlovac će ipak imati Advent na Promenadi - zbog korone skromnije izdanje, ali ipak s ponudom na otvorenom

Karlovac će ipak imati Advent na Promenadi - zbog korone skromnije izdanje, ali ipak s ponudom na otvorenom

U tijeku je kićenje gradskih ulica i parkova, a objavljen je i Javni poziv trgovcima, obrtnicima i ugostiteljima za najam adventskih kućica.

Epidemija ipak neće uništiti blagdanski duh tako da će i Karlovac imati svoja adventska događanja no ipak u smanjenom obujmu nego protekle godine.

Naime, Grad Karlovac, s izvršnim organizatorima tvrtkom Mladost i Turističkom zajednica grada Karlovca započeli su pripremu ovogodišnjeg Karlovačkog adventa koji će biti organiziran od 18. prosinca 2020. do 3. siječnja 2021. godine, svakog dana od 13 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovački advent odvijat će se u Šetalištu dr. Franje Tuđmana, odnosno na prostoru od spomenika Žabe do kina Edison.

- U tijeku je kićenje gradskih ulica i parkova, a objavljen je i Javni poziv trgovcima, obrtnicima i ugostiteljima za najam adventskih kućica. Grad Karlovac odlučio je ove godine, zbog specifičnih ekonomskih i epidemioloških okolnosti, da početna cijena svake navedene lokacije / kućice bude simboličnih 1 kn + PDV, čime troškove organizacije gotovo u potpunosti snose Grad Karlovac i izvršni organizatori, kažu u gradskoj upravi.

Sve daljnje aktivnosti planiraju se i razvijaju sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji i propisanim mjerama Stožera CZ RH i HZJZ, a javnost će o njima biti na vrijeme obaviještena.

I karlovačko klizalište bit će otvoreno tijekom prosinca, također sukladno aktualnim preporukama Stožera CZ RH.

Iako će zbog svih okolnosti Karlovački advent ove godine biti organiziran u skromnijem izdanju nadamo se da blagdansko ozračje u gradu, unatoč pandemiji, neće izostati i da ćemo svi zajedno osjetiti pravi duh Božića. Za to nam je potrebna odgovornost prema sebi, bližnjima i zajednici, jer život ne smije stati.

Izdvojeno


Reci što misliš!