AKTUALNO / VIJESTI

TURISTIČKI ADUTI

Ljepote karlovačkog i ličkog područja snimao berlinski Blue Planet - emisija će biti prikazana u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj

Ljepote karlovačkog i ličkog područja snimao berlinski Blue Planet - emisija će biti prikazana u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj

Početni kadrovi reportaže od 20-ak minuta koja će prikazati ljepote Karlovačke i Ličko-senjske županije snimljeni su u Karlovcu.

Tijekom jutra snimljeni su kadrovi za TV reportažu za njemačko tržište na Starom gradu Dubovcu, u Aquatici, na Foginovom kupalištu, šetnici uz Koranu, u Vrbanićevom perivoju, Zvijezdi, Promenadi i uz Miljokaz. Početni kadrovi reportaže od 20-ak minuta koja će prikazati ljepote Karlovačke i Ličko-senjske županije snimljeni su upravo u Karlovcu.

Reportažu koprodukcijski potpisuju hrvatski Pointers travel i berlinski Blue Planet koji  više od dva desetljeća producira promotivne filmove iz više od 70 svjetskih destinacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TV reportaža će biti prikazana na mnogim TV kanalima, prvenstveno u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, kao što su N-TV, Apple TV, Samsung TV Plus, TV Berlin, More than sport TV, Rhein Main TV, Amazon Prime od Demand, Anixe, RTL – Mediathek-online i dr. te online platformama na kojima će biti emitirana više od 40 puta upravo na DACH tržištima ali i šire. 

Ljepote Karlovca bit će tako prezentirane kroz jedinstven format promotivnog filma gdje će poznati njemački glumac Oliver Horner gledatelje upoznati s najatraktivnijim lokacijama našeg grada.

(foto: Pointers Production)

Izdvojeno


Reci što misliš!