AKTUALNO / VIJESTI

NOVE NAGRADE

Turističke "Simply the Best" nagrade Speleonu, pivskom sapunu Paviljona Katzler "Kaj se pjeniš" i blogu Visit Karlovac

Turističke

Dvije nagrade Karlovcu i jedna Rakovici u okviru programa 24. međunarodne poslovno turističke burze.

Turistička zajednica grada Karlovca dobitnik je tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best za kreativan pristup u promociji destinacije kroz blog Visit Karlovac koji je uvršten među pet najboljih promotivnih aktivnosti u kategoriji Propaganda za 2023. godinu.

Ovu nagradu već  tradicionalno dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i Turistička burza PUT, najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na istoj svečanosti nagradu u kategoriji Suvenir dobio je Paviljon Katzler za pivski sapun "Kaj se pjeniš", za inovativno i kreativno oblikovanje suvenira inspiriranog pivom kao jednim od brendova grada. Nakon promotivne aktivnosti Na pivo u Karlovac i Pivske potrage ovo je već treći element pivskog turističkog proizvoda koji je osvojio priznanje i prepoznat je od strane struke.

Jedna nagrada odlazi i u Rakovicu - već nagrađivani Centar podzemne baštine Speleon, dobio je priznanje i na ovoj dodjeli turističkih nagrada, i to u kategoriji Novi projekt u turizmu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!