AKTUALNO / VIJESTI

FILMSKI VIKEND

Kinoklub Karlovac ovog vikenda organizira u Vojniću već tradicionalni program "Filmski Uskrs i Vaskrs"

Kinoklub Karlovac ovog vikenda organizira u Vojniću već tradicionalni program

Kinoklub Karlovac već tradicionalno u travnju donosi zanimljive filmske sadržaje u Dom kulture Općine Vojnić. Tako je za nadolazeći vikend pripremljen dvodnevni program Filmski Uskrs i Vaskrs, koji uključuje filmske projekcije, edukativnu filmsku radionicu snimanja filma mobitelom te okrugli stol na temu “Djeca i film u malim sredinama”. 

Prvi dan, u petak 12.04. u Domu kulture od 17:00 sati radionicu snimanja mobitelom vode student montaže Rudolf Ravbar i koordinatorica Kinokluba Karlovac Lucija Ćeškić. Prva projekcija donosi u petak od 19:30 sati akcijski triler “Argylle: Misteriozni špijun”, redatelja Matthew Vaughna, uz zvjezdanu glumačku ekipu Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, Rob Delaney, Catherine O’Hara, Dua Lipa, John Cena, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston i dr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dan, u subotu 13.04. od 10:30 sati u kino dvorani Doma kulture u Vojniću prikazuje se njemački igrani film “Škola čarobnih životinja 2”. Film se kroz fantastičnu priču bavi temama koje zanimaju tinejdžere, kao što su prijateljstvo, pripadanje grupi, osobni stav, bullying. Radi se o adaptaciji istoimene knjige nagrađivane dječje autorice Margit Auer. Prikazuje se sinkroniziran na hrvatski jezik. Od 11:00 sati u Domu kulture organiziran je okrugli stol na temu “Djeca i film u malim sredinama”, na kojem sudjeluju obrazovni i filmski djelatnici, otvoren je za sve roditelje i zainteresiranu javnost.  

Sva događanja programa Filmski Uskrs i Vaskrs odvijaju se u prostoru Doma kulture Vojnić i besplatna su za sve posjetitelje.

Program organizira Kinoklub Karlovac u suorganizaciji s Općinom Vojnić. Financijsku potporu pruža Hrvatski audiovizualni centar.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!