AKTUALNO / VIJESTI

NOVITET

Novi originalan proizvod Circiut Messa Alberta Gajšaka - "Infinity Mirror Pendant" nastao je u suradnji s Muzejom iluzija

Novi originalan proizvod Circiut Messa Alberta Gajšaka -

Dvije mlade hrvatske tvrtke, Muzej iluzija i CircuitMess vrsnog mladog poduzetnika i inovatora, Karlovčanina Alberta Gajšaka, udružile su snage u zajedničkom cilju popularizacije STEM znanosti putem kreiranja novog proizvoda - Infinity Mirror Pendant.

Proizvod je inspiriran eksponatom "Beskonačno ogledalo" koje se nalazi u Muzejima iluzija diljem svijeta te je izveden kao privjesak za ogrlicu koji u potpunosti funkcionira kao minijaturna verzija iluzionističkog eksponata, uz dodatne mogućnosti prilagođavanja izgleda privjeska. Infinity Mirror Pendant lansiran je povodom otvorenja novog Muzeja iluzija u Kopenhagenu, održanog 11. travnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Proizvod je, kao i svi eksponati Muzeja Iluzija i edukativne igračke CircuitMessa, proizveden u potpunosti u Hrvatskoj, a bit će ekskluzivno dostupan u Muzeju Iluzija Zagreb, Ilica 72, u ograničenim količinama, pa vas stoga Muzej Iluzija i CircuitMess pozivaju da posjetite ovu prvu podružnicu i s njima zakoračite u svijet optičke iluzije.

Proizvod dolazi složen, napunjen i spreman za korištenje i nošenje, a sadrži i edukativnu knjižicu s informacijama kako nastaje “beskonačni” efekt i koja tehnologija se krije iza iluzije te na koji način koristiti i modificirati proizvod.

Izdvojeno


Reci što misliš!