AKTUALNO / VIJESTI

WORLD DOG SHOW ZAGREB 2024

Karlovački Border Collie štenac Freddie, vlasnika Martine i Tomislava Gradišara, drugi najljepši na svijetu!

Karlovački Border Collie štenac Freddie, vlasnika Martine i Tomislava Gradišara, drugi najljepši na svijetu!

Na Zagrebačkom velesajmu od 25. do 28. travnja održana je Svjetska izložba pasa, a prijavljeni su psi iz više od 70 država diljem svijeta.

Prijavljena su 252 zlatna retrivera, 235 francuskih buldoga, 224 patuljasta špica, 194 velška korgija pembru, 192 sibirska haskija, 158 border collie-a, a predstavljene su i hrvatske autohtone pasmine. 

U klasi štenaca pasmine Border Collie (graničarski škotski ovčar) maleni Cocoa Bean Mia Carissima Freddie, u vlasništvu Karlovčana Martine i Tomislava Gradišar, zauzeo je 2. mjesto najljepšeg štenca pasmine Border Bollie na svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 - Stajati uz bok svim tim divnim borderima iz svijeta, neponovljiv je doživljaj. Sretni smo i ponosni na odlične rezultate našeg malenog predstavnika puppy klase (štenci), Cocoa Bean Mia Carissima Freddie, koji je zauzeo visoko drugo mjesto na ovoj svjetskoj izložbi. Još uvijek smo pod dojmom ovog fantastičnog rezultata. Zaista je prekrasno, vrijedno svakog truda. Veliko hvala Zari Valić na pomoći i profesionalnom predstavljanju Freddie-a – kazao nam je Tomislav Gradišar, ponosni vlasnik psa.

Bio je to jedan veliki dan i za uzgajivačnicu Mia Carissima iz Karlovca jer Freddie potječe upravo iz njihove uzgajivačnice. Ovo je samo jedan u nizu međunarodnih uspjeha karlovačke uzgajivačnice Mia Carissima, čija su još dva psa - Kiss My Love Majlia Zara i Angelica del Paradiso Mia Carissima Alpe - imale zapažen nastup na ovoj svjetskoj izložbi.

Izdvojeno


Reci što misliš!