AKTUALNO / VIJESTI

CENTAR 112

Ponovo se pale meteoalarmi! Operativni centar Civilne zaštite poslao upozorenja za moguća nevremena, obilne oborine i bujične poplave

Ponovo se pale meteoalarmi! Operativni centar Civilne zaštite poslao upozorenja za moguća nevremena, obilne oborine i bujične poplave
weather.com

Žuto upozorenje za količinu oborine u regijama Zagreb i Karlovac - mjestimice obilnija kiša.

Danas je stiglo novo upozorenje Operativnog centra Civilne zaštite u kojem navode mogućnosti grmljavinskih nevremena, obilne kiše i kao posjedica bujičnih poplava. Prije dva dana dijelovi Dalmacije su doživjeli pravi potop, pa svako upozorenje koje se izdaje po preporuci Državnog hirometeorološkog zavoda svakako treba uzeti za ozbiljno.

DANAS, 12. 9. 2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narančasto upozorenje za količinu oborine u regijama Gospić, Rijeka, Knin i Split: lokalno obilna kiša, moguće bujične poplave.

Žuto upozorenje za količinu oborine u regijama Zagreb i Karlovac: mjestimice obilnija kiša. Narančasto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme u regijama Rijeka, Split i Dubrovnik: lokalno izraženi pljuskovi uz olujne udare vjetra.


Žuto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme u regijama Osijek, Karlovac, Gospić i Knin: lokalno mogući izraženi pljuskovi. Žuto upozorenje za vjetar u regijama Rijeka, Split i Dubrovnik: jako jugo i jugozapadnjak, navečer na sjeveru bura.

SUTRA, 13. 9. 2024.

Narančasto upozorenje za količinu oborine u regijama Gospić, Knin, Split i Dubrovnik: lokalno obilna kiša, moguće bujične poplave. Žuto upozorenje za količinu oborine u regijama Osijek, Zagreb i Karlovac: lokalno obilna kiša.

Narančasto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme u regijama Split i Dubrovnik: lokalno izraženi pljuskovi uz olujan vjetar. Žuto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme u regiji Knin: lokalno mogući izraženi pljuskovi. Žuto upozorenje za vjetar u regijama Rijeka, Split i Dubrovnik: mjestimice olujna bura, na jugu jugozapadnjak.

Izdvojeno


Reci što misliš!