VIJESTI / CRNA KRONIKA

ZLOČIN U VAROŠI

U dvorištu obiteljske kuće sin nožem ubio oca - krvavom obračunu prethodila svađa, policija utvrđuje okolnosti strašnog događaja

U dvorištu obiteljske kuće sin nožem ubio oca - krvavom obračunu prethodila svađa, policija utvrđuje okolnosti strašnog događaja

Stanovnici ovog mirnog dugoreškog naselja šokirani su događajem, a kako saznajemo, otac i sin su već više godine imali nesuglasice i nisu u dobrim odnosima.

Velika tragedija dogodila se danas prijepodne u mjestu Perušićevo Brdo u dugoreškom naselju Mrežnički Varoš, gdje je sin Marijan P. (40) u dvorištu obiteljske kuće nožem ubio svog oca, 61-godišnjeg Antona P. 

Na mjestu događaja je u tijeku policijski očevid koji predvodi zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, a kako saznajemo s terena, ubojstvo se dogodilo na prostoru između dvije obiteljske kuće, stare i nove, s obzirom da je to područje osigurano policijskim trakama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stanovnici ovog mirnog dugoreškog naselja šokirani su događajem, a kako saznajemo, otac i sin su već više godine imali nesuglasice i nisu u dobrim odnosima. Pričaju nam da je otac bio nagle naravi i da su se često svađali, a ova je svađa nažalost kulminirala nezapamćenom tragedijom, nezapamćenom u Mrežničkoj Varoši.

Što se točno dogodilo u dvorištu i kako je došlo do toga da sin usmrti vlastitog oca bit će jasnije nakon policijskog očevida, a naravno po svemu sudeći cijeli će tragični slučaj dobiti i daljnji pravosudni epilog. 

Izdvojeno


Reci što misliš!