VIJESTI / CRNA KRONIKA

nova tragedija

Još dvojica muškaraca, vjerojatno migranata, izgubila živote u Mrežnici - Utapljanje prijavili stranci, HGSS pretraživao rijeku satima

Još dvojica muškaraca, vjerojatno migranata, izgubila živote u Mrežnici - Utapljanje prijavili stranci, HGSS pretraživao rijeku satima
PU karlovačka

U Svojićima, na području Barilovića, utapljanje su policiji prijavili strani državljani

Živote dvojice muškaraca, najvjerojatnije ilegalnih migranata, danas je odnijela rijeka Mrežnica, u Svojićima.

Naselje je to u Općini Barilović, na čijem su području u ponedjeljak, također u Mrežnici, nađena dva leša nepoznatih muških osoba, pretpostavlja se ilegalnih migranata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nova tragedija, ova današnja, uslijedila je pet dana kasnije, a o utapljanju je policija doznala od stranih državljana s kojima su dvojica nesretnih muškaraca i bili.

- Danas oko 12 sati policijski službenici koji na području Svojića, općine Barilović, rade na poslovima zaštite državne granice, zatekli su strane državljane koji su izjavili kako su se na slapovima Mrežnice utopile dvije osobe. Policijski službenici su se žurno uputili na mjesto događaja te je 15 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja pretraživalo rijeku. U večernjim satima su iz rijeke izvučene dvije nepoznate muške osobe. U cilju utvrđivanja identiteta i okolnosti stradavanja, policija dalje provodi kriminalističko istraživanje, izvijestila je PU karlovačka.

Kada istraživanje bude završeno, bit će poznate okolnosti ovog kobnog stradavanja na slapovima Mrežnice, kao i identitet utopljenika.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!