VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Policija 42-godišnjeg Karlovčanina uhvatila kako vozi pijan s 2,5 promila - bilo i prometnih nesreća, krađa...

Policija 42-godišnjeg Karlovčanina uhvatila kako vozi pijan s 2,5 promila - bilo i prometnih nesreća, krađa...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dogodile su se tri prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom, kažu nam još u policiji.

Jučer je policija zaustavila 42-godišnjeg Karlovčanina te utvrdila da vozi prilično pijan, s čak 2,49 promila alkohola u krvi. 

Kako nam javlja PU karlovačka, po proceduri ekspresno je isključen iz prometa te prebačen u policijsku postaju, u posebnu prostoriju namijenjenu za triježnjenje nesavjesnih vozača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slijedi podnošenje prijave, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, kao i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu. Dogodile su se tri prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom, kažu nam još u policiji.

Jučer je zaprimljena prijava 39-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj 25. srpnja s otvorenog prostora u gradskoj četvrti Dubovac u Karlovcu otuđio zaključani bicikl. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

U Dugoj Resi je 50-godišnjak policiji prijavio da mu je u razdoblju od 17. do 25. srpnja nepoznati počinitelj s njive na području općine Bosiljevo otuđio električni pastir i akumulator u vrijednosti većoj od tisuću kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!