VIJESTI / CRNA KRONIKA

NAJTEŽA POSLJEDICA

Policija objavila detalje tragične prometne nesreće u Ribniku! 32-godišnjak poginuo u višestrukom prevrtanju automobila koji se survao niz padinu

Policija objavila detalje tragične prometne nesreće u Ribniku! 32-godišnjak poginuo u višestrukom prevrtanju automobila koji se survao niz padinu
Mjesto tragične prometne nesreće

U prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Tragična prometna nesreća dogodila se jučer u Ribniku na županijskoj cesti ŽC-3140 u kojoj je smrtno stradao 32-godišnji državljanih Slovenije.

Policija je napravila očevid te jutros izvijestila što su utvrdili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka upravljao je 32-godišnji slovenski državljanin koji dolaskom u lijevi nepregledni zavoj nije vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika, kažu u policiji.

Nije bio, dodaju, na tolikoj udaljenosti od ruba da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

- U jednom je trenutku vozilom sišao s kolnika, te se nastavio kretati niz strmu padinu i udario u nakupinu zemlje. Nakon toga je došlo do rotacije vozila i višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na kotačima u kanalu potoka, kažu nam u policiji.

Prilikom prevrtanja vozila, zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, došlo je do ispadanja vozača iz vozila. U prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.                         

Izdvojeno


Reci što misliš!