VIJESTI / CRNA KRONIKA

PROVEDENA KRIM ISTRAGA

Ukrala parfeme u vrijednosti 1.200 eura? Policija za krađu u trgovini u Karlovcu sumnjiči 29-godišnjakinju

Ukrala parfeme u vrijednosti 1.200 eura? Policija za krađu u trgovini u Karlovcu sumnjiči 29-godišnjakinju
foto ilustracija - Damir Špehar/PIXSELL

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, te jedan prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Policija je provela kriminalističko istraživanje krađe parfema u trgovini u karlovačkoj gradskoj četvrti Zvijezda, te za ovo kazneno djelo sumnjiči 29-godišnju ženu.

- Sumnjiči se da je 9. studenog 2023. godine iz trgovine u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu otuđila šest parfema u vrijednosti većoj od 1.200 eura. Protiv osumnjičene nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđena je kaznena prijava, izvijestila je jutros PU karlovačka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Javljaju i o provali u ugostiteljski objekt u gradskoj četvrti Gaza. Navodi se da je u razdoblju od 31. prosinca 2023. godine do 2. siječnja 2024. godine nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt na Gazi te je iz registar kase i aparata za igru otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje. 

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, te jedan prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu. U istom razdoblju dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom, stoji u policijskom izvješću.

Izdvojeno


Reci što misliš!