VIJESTI / CRNA KRONIKA

PRESUDA

Pijana gospođa nije dobila tri alkoholna pića, pa je napala karlovačkog konobara: "Uzet ću pištolj i ubit ću te", a onda mu je zaprijetila policijom

Pijana gospođa nije dobila tri alkoholna pića, pa je napala karlovačkog konobara:
ilustracija / pixabay.com

Ona ne spori da je pila alkohol, kaže da je samo htjela ići kući ali joj nisu dozvolili

Njemačku državljanku u dobi od 38 godina koja živi u Karlovcu Općinski sud u Karlovcu je osudio na ukupno 16 dana zatvora zbog remećenja javnog reda i miru u jednom karlovačkom kafiću koji se nalazi u GČ Zvijezda, te vrijeđanja policajaca koji su na poziv konobara došli na intervenciju.

Ona je kriva jer je 23. listopada oko 17.33 sata narušavala javni red i miri na način da je galamila na konobara kojoj joj zbog alkoholiziranosti nije želio poslužiti alkoholno piće koje je tražila te mu je zaprijetila ubojstvom: "Uzet ću pištolj i ubit ću te ako mi ne daš piće, što sam ja napravila, neću nikuda ići"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konobar je pozvao policiju. Izjavio je da je se nije bojao, već je samo želio da mu se makne s terase. No, ni policajcima nije lako bilo s njom izaći na kraj. Rekla im je ovako: Govna, govna policijska! Oni su je uhitili i odveli na triježnjenje, te je zadržana u policiji do sutradan. Zatvorska kazna joj je pretvorena u uvjetnu, pa neće u zatvor ako u godinu dana od pravomoćnosti presude ne ponovi kazneno djelo.

U svojoj obrani je izjavila da se ne osjeća krivom. Ne spori da je pila alkohol i da je bila pijana ali ne misli da je stvarala probleme i vrijeđala policiju. Navodi kako je htjela ići doma, ali je nisu pustili.

Konobar je ispričao da je kobnoga dana već došla čudna i stalno pričala, on je mislio da je s nekim bila na telefonu, a ona je govorila sama sa sobom. Zatim je ušla za šank i tražila od njega da joj pomiješa tri žestoka alkoholna pića, što je on odbio. Svaki puta kad bi izašao na terasu pitala bi gdje je njezino piće, a on je odbijao uslužiti je.

- U jednom trenutku na terasi počela je vikati da joj da piće, da će ga ubiti ako to ne učini što su gledali drugi gosti. Viknula je da će zvati policiju ako joj ne da piće na što je odgovorio da je policiju već zvao on. Kada je policija došla nije htjela slušati njihove naredbe već je vikala što je napravila, da neće nikuda ići, u prisutnosti policije je udarila nogom čašu na podu - ušlo je zapisnik Općinskog suda.

Izdvojeno


Reci što misliš!