VIJESTI / CRNA KRONIKA

DANAS OČEVID

U selu kod Bosiljeva buknuo požar građevinskih objekata i nenastanjene kuće! Gasili ga vatrogasci, policija istražuje što se dogodilo

U selu kod Bosiljeva buknuo požar građevinskih objekata i nenastanjene kuće! Gasili ga vatrogasci, policija istražuje što se dogodilo
foto ilustracija - arhiva KAportala

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Policija je pokrenula kriminalističko istraživanje zbog požara koji je jučer buknuo na više građevinskih objekata i nenastanjenoj kući u naselju Lisičina Gorica u Općini Bosiljevo. 

- Jučer oko 12 sati u naselju Lisičina Gorica, općina Bosiljevo, na građevinskim objektima i na nenastenjenoj kući buknuo je požar koji su ugasili vatrogasci. Danas će na mjestu događaja biti proveden očevid, kažu u policiji kao i da u cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom, navodi se u redovnom priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!