VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Policija u Karlovcu zaustavila 34-godišnjeg vozača! Imao neispravno vozilo i kod sebe nešto sitno marihuane - odbio testiranje

Policija u Karlovcu zaustavila 34-godišnjeg vozača! Imao neispravno vozilo i kod sebe nešto sitno marihuane - odbio testiranje
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu nam u policiji.

- Policijski službenici su jučer u poslijepodnevnim satima na području Karlovca utvrdili da teretnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka upravlja 34-godišnjak koji je odbio preliminarno testiranje i vađenje krvi i urina radi analize prisutnosti droga u organizmu, izvijestila je danas policija.

Navode i da je nadzorom utvrđeno da vozilo kojim je upravljao ima nedostatke koji su okvalificirani kao veći tehnički nedostaci te da na istom nije imao propisanu zimsku opremu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu nam u policiji.

No to nije bilo sve. Kod vozača je "daljnjim nadzorom zatečena mješavina duhana i droge (cannabis marihuana) bruto težine 2,27 g, koju je neovlašteno posjedovao".

- Zbog toga će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, kažu još u policiji

Izdvojeno


Reci što misliš!