VIJESTI / KARLOVAC

PISMO ČITATELJA

Voda na Borlinu curi već danima, kvar se ne otklanja? Čitatelj ogorčen: Prolijevamo vodu i naš novac, a nitko ne mari

Voda na Borlinu curi već danima, kvar se ne otklanja? Čitatelj ogorčen: Prolijevamo vodu i naš novac, a nitko ne mari
Čitatelj KAportala

Vjerujem da ćemo s vremenom osvijestiti i djelatnike/odgovorne u javnim tvrtkama da se svi moramo više domaćinski ponašati, kaže nam čitatelj.


- Evo još jednog primjera nebrige gradske tvrtke prema svima nama koji to na kraju plaćamo. Na Borlinu u ulici Brune Bušiće kod kućnog broja 9 je došlo do pucanja vodovodne cijevi. Problem je prijavljen prije par dana. Djelatnici vodovoda su već drugi dan, u prijepodnevnim satima u nedjelju 12. rujna izašli na teren, pogledali i otišli dalje, piše nam Karlovčanin Željko Katalinić.

Kako nam je rekao jučer, voda i dalje curi što se vidi i iz priloženih slika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prolijevamo pitku vodu i nikoga za to nije briga. U konačnici sve ćemo to mi platiti a ponašanje gradske tvrtke, nebriga je za svaku osudu. Postavlja se pitanje bi li se djelatnici, odnosno njihovi rukovoditelji isto tako ponašali da taj trošak ide iz njihovih (privatnih) džepova, vjerujem da ne bi. Hoće li itko snositi odgovornost za ovo naočigled svima prolijevanje novaca - nažalost čisto sumnjam, ali ako ovakve stvari javno prokažemo, vjerujem da ćemo s vremenom osvijestiti i djelatnike/odgovorne u javnim tvrtkama da se svi moramo više domaćinski ponašati, kaže nam čitatelj.

Još dodaje da su već prije par mjeseci djelatnici Vodovoda izvršili sanaciju puknuća cijevi ali samo do pola.

- Zamijenili su samo pola starog dotrajalog voda, kućnog priključka, a zadnja dva metra do glavnog voda su ostavili staru cijev (vidljivo na slici – novi asfalt). Je li je to dobro obavljan posao? Prosudite sami, navodi Katalinić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!