VIJESTI / KARLOVAC

NASTAVLJENA TRADICIJA

Načelnik PU karlovačke Darko Car okupio bivše načelnike: Prethodnike upoznali s dinamičnim promjenama i novim izazovima

Načelnik PU karlovačke Darko Car okupio bivše načelnike: Prethodnike upoznali s dinamičnim promjenama i novim izazovima
PU karlovačka

Svoje prethodnike načelnik Car i zamjenik Bratić upoznali su s današnjim načinom funkcioniranja Policijske uprave karlovačke i dinamičnim promjenama i izazovima

Načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Car nastavio je tradiciju okupljanja dosadašnjih načelnika Policijske uprave koju vodi, a koja je prvi puta realizirana u prosincu 2022. godine.

Tako su se u njegovom uredu jučer okupili Ivan Štajduhar, Dubravko Derk, Zvonimir Vnučec, Nenad Kranjčec i Tomislav Kotić. Uz načelnika Cara kolege je ugostio i zamjenik načelnika Darko Bratić.

- Povod ovogodišnjeg sastanka i druženja je bila želja da se ovakvi susreti redovito nastave održavati kako bi se razmijenili savjeti i iskustva u rukovođenju i rješavanju ključne problematike s pozicije načelnika uprave, kažu nam u PU karlovačkoj.

Na ovom ugodnom i prijateljskom druženju, svoje prethodnike načelnik Car i zamjenik Bratić upoznali su s današnjim načinom funkcioniranja Policijske uprave karlovačke i dinamičnim promjenama i izazovima s kojima se policijski službenici svakodnevno susreću.

Izdvojeno


Reci što misliš!