VIJESTI / KARLOVAC

INFO IZ VIK-A

Od sutra nova runda radova na aglomeraciji u Zvijezdi - sljedeća tri mjeseca na snazi će biti privremena regulacija prometa

Od sutra nova runda radova na aglomeraciji u Zvijezdi - sljedeća tri mjeseca na snazi će biti privremena regulacija prometa

Vozače se mole za povećan oprez, poštivanje prometne regulacije i razumijevanje

U sklopu projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac Duga Resa, od petka 26.1.2024. započinju radovi u dijelu raskrižja Ulice Stjepana Radića i Ulice Ljudevita Jonkea. Pristup Zvijezdi s istočne strane ostaje prema trenutnom stanju kroz Ulicu kralja Tomislava, te sa sjevera Ulicom P. Miškine. 

- Vozila će za vrijeme trajanja navedene faze radova iz i u Zvijezdu dolaziti koristeći se Ulicom Ruski put, koja će za potrebe ove privremene regulacije prometa biti dvosmjerna. Posebno u dijelu iskopne jame na Ruskom putu moli se vozače na povećan oprez jer će se promet u navedenom dijelu odvijati sukladno prednosti prolaska vozila koja izlaze iz područja Zvijezde. Tehničkoj školi Karlovac bit će omogućen prilaz preko Domobranske ulice, Ulice Vatroslava Lisinskog te lijevo prema školi Ulicom Ljudevita Jonkea koja će iz navedenih potreba  postati  dijelom dvosmjerna i to isključivo u dijelu od Ulice V. Lisinskog do škole, pojašnjavaju iz ViK-a. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Privremena regulacija prometa očekivano će trajati tri mjeseca. Vozače se mole za povećan oprez, poštivanje prometne regulacije i razumijevanje.

Izdvojeno


Reci što misliš!