VIJESTI / KARLOVAC

KAMPANJA JE POČELA

Karlovačka Zvijezda bit će poligon za politička prepucavanja u kampanji! Mandić na istup S. Benčić: Prvo počistite otpad i pokosite ispred svog ulaza

Karlovačka Zvijezda bit će poligon za politička prepucavanja u kampanji! Mandić na istup S. Benčić: Prvo počistite otpad i pokosite ispred svog ulaza

- To je sad riješeno, popločavanje će krenuti u travnju i bit će cijela Radićeva popločana a ne dvadeset metara.

Obnova karlovačke povijesne jezgre je osim komunalnog postalo i političko pitanje i očito će se na radovima i svim onime što su donijeli voditi i predizborna kampanja već za ove, parlamentarne izbore u travnju. Jučer je radove prokomentirala kandidatkinja za premijerku stranke Možemo! Sandra Benčić, dok je karlovački vijećnik Dobriša Adamec najavljeno popločenje Radićeve ulice nazvao predizbornim. 

Danas je na naš upit njihov istup komentirao gradonačelnik Damir Mandić te rekao da je "briga o ljudima ono što oni u gradskoj upravi svakodnevno rade".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kampanja je pa je vrijeme poskočica i doskočica pa tako gledam i dolazak Sandre Benčić u Karlovac. Oni koji nam slete tako iz Zagreba pa tumače što i kako, za njih mogu reći, i za Benčić i za Tomaševića - neka najprije počiste otpad i pokose i urede ispred svog ulaza, pa onda dođu u Karlovac objašnjavati što i kako, rekao je Mandić.

Adamec je spomenuo popločavanje dvadesetak metara Radićeve u predizborne svrhe, dok je Mandić sad ponovio da je Radićeva trebala krenuti u ožujku, ali bilo je kašnjenje radova radi arheoloških iskapanja kod Gradske straže i Paviljona Katzler.

- To je sad riješeno, popločavanje će krenuti u travnju i bit će cijela Radićeva popločana a ne dvadeset metara. Otvoreni smo za razgovore sa svima pa i s ekipom Možemo! Iz Karlovca. Neka dođu sa svojim prijedlozima, ja ih još nisam vidio, rekao je još gradonačelnik i šef karlovačkog HDZ-a, pritom dodavši "samo neka sve bude po zakonu". 

Izdvojeno


Reci što misliš!