VIJESTI / KARLOVAC

NEMAJU PUNO VREMENA

SDP Karlovačke županije opet bez kandidata za Predsjedništvo stranke, karlovačku organizaciju još uvijek vodi povjerenica: Prioritet izabrati vodstvo

SDP Karlovačke županije opet bez kandidata za Predsjedništvo stranke, karlovačku organizaciju još uvijek vodi povjerenica: Prioritet izabrati vodstvo

Iz Karlovačke županije istaknuti su kandidati za Glavni odbor stranke, dok za Predsjedništvo nije istaknuta niti jedna kandidatura.

SDP-a grada Karlovca jedna je od četiri gradske ili općinske organizacije u Karlovačkoj županiji koje uopće nemaju izabrano vodstvo, odnosno vodi ih povjerenik, dok ih čak devet uopće ne radi. Bliže se lokalni izbori a druga najjača oporbena opcija u zemlji prvo se mora "pozabaviti sama sa sobom", jer ih za dva dana (14. rujna) očekuju unutarstranački izbori kako bi izabrala novog predsjednika, Predsjedništvo stranke i Glavni odbor. 

Kad je dosadašnja predsjednica GO Dragica Malović odlučila otići s funkcije Predsjedništvo SDP-a je za v.d. predsjednika izabralo Ehlimanu Planinac, dok novi čelnik mora biti izabran u roku šest mjeseci. Iz karlovačke organizacije doznajemo da za sada još nema poznatih kandidata, a bit će poznati kad se pokrene izborni postupak. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je Karlovac deveti grad po veličini u Hrvatskoj i najveći u 7. izbornoj jedinici zanimljivo da već više od desetljeća nije imao nikoga u Predsjedništvu SDP-a, a kako stvari stoje neće imati i ni u buduće. Naime, iz Karlovačke županije istaknuti su kandidati za Glavni odbor stranke, dok za Predsjedništvo nije istaknuta niti jedna kandidatura. Kandidati za Glavni odbor su Dalibor Domitrović, aktualni predsjednik Županijske organizacije i gradonačelnik Ogulina, Ehlimana Planinac (vijećnica Gradskom vijeću Grada Karlovca) i Pero Damjanović, načelnik Općine Plaški. 

Da se prestroje i počnu raditi vremena baš i nema puno. Na upit o planovima, iz Županijske organizacije SDP-a za KAportal su samo još rekli da je "prioritet u Karlovcu izabrati predsjednika i gradski odbor i odmah nakon toga krenuti s pripremnim radnjama za lokalne izbore".

Izdvojeno


Reci što misliš!