GASTRO / VIJESTI IZ LONCA

Sjajna gesta!

Karlovačka slastičarnica "Tara Sweets" danas je napravila ozbiljan gaf - evo zašto ćete nakon toga tamo dolaziti još češće!

Karlovačka slastičarnica

"Došlo je do velike greške i krivo smo složili pistacio pastu u punjenju za krafne", napisali su.

Slastičarnica "Tara Sweets" u samom središtu Karlovca i jedno od omiljenih mjesta ljubitelja "slatkog", danas je "zeznula" stvar. Krafnu punjenu pistacijom, napunili su 100-postotnom pastom od pistacije, koja nije ukusna za konzumaciju. Krafna se puni nakon što se u pastu doda ulje i bijela čokolada te onda postane kremozna. Sami su to objavili na svojim društvenim mrežama.

- Došlo je do velike greške i krivo smo složili pistacio pastu u punjenju za krafne. Molimo sve koji su danas kupili pistacio krafnu da dođu u Taru i bit će im vraćen novac. Još jednom vas molimo da nam oprostite, navode u objavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kad blendamo plod, čistu pistaciju da bi dobili pastu nužno joj je dodati jedan mali dio ulja i bijele čokolade da bi bila kremozna. Ovo danas ste dobili čistu 100% pastu od pistacija, koja baš i nije nešto ukusna kada se konzumira čista. Eto, to je krivo napravljeno čisto da ne bi netko mislio da je u pitanju nešto opasno po zdravlje - objašnjavaju oni.

Tko radi, taj i griješi! A mi vas pitamo, kad ste zadnji puta čuli ovakvo priznanje pogreške i ovako iskrenu ispriku? I sve to javno na društvenim mrežama. Ovako se ponašaju samo istinski profesionalci u svojemu poslu i samo oni koji izuzetno cijene svoje mušterije. Bravo Tara Sweets, možete biti primjer!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!