GDJE I KAD?

KLUPSKE SVIRKE

Stardust i za prosinac pripremio odličan program - stižu Šiza, Davorin Bogović, Šarena pojava, Nipplesi...

Stardust i za prosinac pripremio odličan program - stižu Šiza, Davorin Bogović, Šarena pojava, Nipplesi...

Novootvoreni prostor pod imenom Stardust, kao svojevrsni "produžetak" Karlovčanima već dobro znanog Ziggyja i u prosincu nastavlja s redovnim vikend klupskim svirkama, što je nešto što smo već dulje vrijeme čekali u gradu. 

Već smo imali prilike vidjeti neka zanimljiva imena s hrvatske glazbene scene, a prosinac i otvara odličan koncert ovog petka, kada će u Stardustu zasvirati jedan od ponajboljih bendova novije generacije - koprivnička Šiza. Svirat će se i u subotu kada će posjetitelje zabavljati dobro znani Nos Tress.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narednog vikenda, u subotu 10. prosinca, stiže dobro znano staro lice hrvatske scene - legendarni Davorin Bogović, prvi pjevač Prljavog kazališta, još i danas aktivan na domaćoj rock sceni. Tjedan dana kasnije, 17. prosinca, opet je vrijeme za zanimljivo novije ime - rap/rock skupinu Šarena pojava koju smo mogli gledati i slušati i na InMusicu.

Potom se u blagdanske dane svirke opet sele na petak pa će 23. prosinca zasvirati svima dragi Nipplesi, a 30. prosinca godinu će zaključiti Legacy of Motörhead.

Sve u svemu, zanimljiv glazbeni prosinac u Stardustu, nadamo se da će se tako nastaviti i u siječnju.

Izdvojeno


Reci što misliš!