GDJE I KAD?

LJETNO U OZLJU

Dolazi vikend, Dnevni boravak na Kupi u Ozlju ponovo otvara svoja vrata! Pridružite se i uživajte u brojnim sadržajima

Dolazi vikend, Dnevni boravak na Kupi u Ozlju ponovo otvara svoja vrata! Pridružite se i uživajte u brojnim sadržajima

Otkrijte uzbudljive programe u Dnevnom boravku na Kupi u kojima ćete moći uživati cijeloga ljeta! Ovog vikenda čak dvije svirke i radionica za djecu.

Turistička zajednica područja Kupa provela je javni poziv za iskaz interesa te u suradnji sa Izvan fokusa kreirala program koji će se odvijati na Gradskom kupalištu Ozalj, a u sklopu Dnevnog boravka na Kupi. Bez obzira tražite li zabavne aktivnosti za svoju djecu ili večernji izlazak s prijateljima, ovi raznovrsni programi imaju nešto za svakoga. Dnevni boravak na Kupi otvorio je svoja vrata 8. lipnja i bit će otvoren sve do 20. kolovoza. Programi se održavaju vikendom u periodu radnog vremena Dnevnog boravka, petkom od 16h do 23h, subotom od 10h do 23h, a nedjeljom od 10h do 21h. U programima Dnevnog boravka mogu se očekivati dječje radionice, glazbeni nastupi, animatori za djecu, sportski sadržaji, kino na otvorenom, stand-up nastupi i još mnogo toga.

Ovisno o vremenskim prilikama program će se objavljivati na tjednoj bazi. Ovog vikenda očekuje nas raznovrstan glazbeni program. U petak, od 18 sati posjetitelji mogu uživati u zvucima tamburica koje donose ozaljski tamburaši – Avantura band. Subota je rezervirana za obrade domaćih i stranih hitova u izvedbi Ines Nožice i Marka Tukalja. Ovo dvoje renomiranih glazbenika od 18h sati prenijet će posjetiteljima svoje glazbeno umijeće kojeg su stvarali svirajući s izvođačima poput Saše Lozara, Natali Dizdar, Lollobrigide i drugih. Najmlađi će doći na svoje u nedjelju kada ih od 11 sati očekuje dječji kviz znanja i kreativna radionica u izvedbi Knjiguljice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dječje radionice pružaju sjajnu priliku djeci da izraze svoju kreativnost i razviju nove vještine. Pod vodstvom iskusnih animatora mogu sudjelovati u raznim edukativnim i zabavnim aktivnostima. Od izrade ručnih radova do slikanja i kreativnog stvaralaštva, djeca će sigurno uživati i istovremeno učiti.

I ljubitelji glazbe će doći na svoje jer su organizirani zanimljivi i bogati glazbeni nastupi uživo. Posjetitelji će doživjeti čaroliju žive glazbe u predivnom ambijentu uz rijeku Kupu. Od lokalnih bendova do renomiranih glazbenika, ove izvedbe će očarati posjetitelje i pružiti im nezaboravne večeri.

Za one koji vole testirati svoje znanje i voljni su prihvatiti izazov, tu su i kvizovi pod vodstvom Maria Kovača, poznatog hrvatskog kvizaša. Posjetitelji se mogu pridružiti drugim sudionicima i pokazati svoju pamet i brzinu u odgovaranju na pitanja iz kategorije općeg znanja. Najbolji mogu osvojiti nagrade i pohvaliti se svojim znanjem!

Aktualan program možete pogledati ovdje...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!