GDJE I KAD?

IZNIMNO SADRŽAJNO

Kazalište, koncerti, filmovi, sport, festivali... više od 100 događanja na "Zvjezdanom ljetu" od 23. lipnja do rođendana grada 13. srpnja

Kazalište, koncerti, filmovi, sport, festivali... više od 100 događanja na

Sve već po tradiciji počinje u petak 23. lipnja, prvo svečanim koncertom Sandre Bagarić ispred Zorin doma, a zatim Ivanjskim krijesovima.

Na Starom gradu Dubovcu danas je predstavljen program ovogodišnjeg "Zvjezdanog ljeta", manifestacije kojom će Karlovac obilježiti svoj 444. rođendan, a koja u tri tjedna od 23. lipnja do 13. srpnja donosi više od 100 najrazličitijih događanja.

Kazališne predstave uz festival KAKAFE, filmski hitovi na Starom gradu, koncerti diljem grada za sve ukuse, od rocka, preko jazza, do rođendanskog koncerta Jelene Rozge, sportska događanja, 24. Međunarodni festival folklora s bogatim programom, Karlovac Dance Festival s također kvalitetnim inozemnim gostima, brojne animacijske priredbe za djecu... sve to samo je dio uistinu bogatog programa za koji se ove godine može reći da uistinu nudi za svakog ponešto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve već po tradiciji počinje u petak 23. lipnja, prvo svečanim koncertom Sandre Bagarić ispred Zorin doma, a zatim Ivanjskim krijesovima uz bogat program na obalama Kupe na Baniji i Gazi, gdje će se tradicionalnom programu ove godine pridružiti i program mladih "Scena u kvartu". 

Slijede zaista stotine događanja sve do 13. srpnja i Rođendanskog bala na kojem će 444 para zaplesati u čast 444. rođendana grada, a zatim će koncert održati Jelena Rozga - ove godine sve će se zbog radova u Zvijezdi održati na igralištu Sokolskog doma.

Kompletan program možete pronaći OVDJE.

(foto: Kristina Štedul Fabac / PIXSELL)

Izdvojeno


Reci što misliš!