GDJE I KAD?

GASTRO DRUŽENJE

"Okusi svijeta" okupili brojne građane i goste na Promenadi, i danas gastro specijaliteti, izložbe i radionice o sudionicima MFF-a

Manifestacija "Okusi svijeta" kao popratno događanje Međunarodnog festivala folklora još se jednom pokazala kao pun pogodak. Srećom, na vrijeme je prestala i kiša koja je pomalo prijetila organizatorima i posjetiteljima pa je sve bilo spremno za ugodno večernje druženje na Promenadi. 

Okosnica programa bio je Cooking Show na kojem su gosti sami pripremali specijalitete svoje zemlje, naučivši pritom prisutne i o pokojoj osobitosti, a hrana je posjetiteljima nuđena i u četiri kućice karlovačkih ugostitelja. Veliku pažnju izazvala je i izložba tradicijskih instrumenata zemalja sudionica, a Knjiguljica je započela mali ciklus pričaonica i radionica za najmlađe "Putujmo svijetom", koji će se održavati do subote, posljednjeg dana festivala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I danas su kućice s gastro specijalitetima otvorene od 17 sati, nastavlja se i izložba, kao i radionice za najmlađe, a u 19 sati ispred Zorin doma održava se i nastup skupina iz Gruzije i Turske.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!