GDJE I KAD?

SVE O GLJIVAMA

Izložbe, promocije, gljivarski kotlić, gljivarski izleti... sve to vas čeka na 38. Gljivarskom tjednu u Karlovcu

Izložbe, promocije, gljivarski kotlić, gljivarski izleti... sve to vas čeka na 38. Gljivarskom tjednu u Karlovcu

Završni vikend rezerviran je za također već tradicionalne izlete

Izložbom gljiva na karlovačkoj gradskoj tržnici te pripremanjem gljivarskog kotlića, kojim će počastiti sugrađane, u petak 29. rujna počinje tradicionalni 38. Gljivarski tjedan u organizaciji Gljivarskog društva Karlovac. 

U nedjelju u 10 sati program se nastavlja tradicionalnom velikom izložbom gljiva u Galeriji ULAK, za koju primjerke gljiva mogu donijeti i građani - možete donijeti i jestive i nejestive gljive, budući će izložba imati i edukativnu notu, ali trebaju biti svježe, cijele i neoštećene. Gljive možete donijeti u Galeriju ULAK u subotu do 17 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak će gljivari s izložbom gostovati u Vojniću, gdje će također pripremati i gljivarski kotlić, a u srijedu je u Karlovcu, u Knjižnici za mlade na rasporedu predstavljanje knjige "Jestive gljive i recepti od gljiva".

Završni vikend rezerviran je za također već tradicionalne izlete - u subotu 7. listopada brojna hrvatska gljivarska društva i njihovi gosti idu na Muljavu, a u nedjelju 8. listopada je izlet za građanstvo u Kozjaču, s polaskom u 9 sati ispred zgrade Suda.

Izdvojeno


Reci što misliš!