GDJE I KAD?

VAU VAU

Za vikend na Vunskom polju velika međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac, ali i specijalne izložbe pojedinih pasmina

Za vikend na Vunskom polju velika međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac, ali i specijalne izložbe pojedinih pasmina

Dvostruka međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac – „4 Rivers Winner
2023“ održava se ovog vikenda, 30. rujna i 1. listopada, na Vunskom polju u
organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac. Ovo je jubilarna, deseta po redu, karlovačka izložba pasa koja svake godine okuplja sve veći broj inozemnih i domaćih
ljubitelja pasa. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Osim bogatog kinološkog sadržaja, svi posjetitelji moći će uživati u raznolikoj ponudi INSTITUTA ZA BURGERE, ovogodišnjeg pobjednika zagrebačkog Burgerfesta, dok za one najmlađe posjetitelje su osigurani napuhanci. U subotu, s početkom u 13 sati, u sklopu VAU! kutka koji je rezerviran za opuštenu atmosferu i druženje, održat će se „4 Rivers Winner Quiz“ by Mislav Benić u kojem će svi sudionici imati priliku pokazati svoje kinološko znanje, a prijave će biti moguće na lokaciji, nekoliko minuta prije samog početka. Očekuju se izlagači iz niza europskih, ali i svjetskih zemalja čije će pse ocjenjivati 12 sudaca iz Estonije, Luksemburga, Irske, Finske, Nizozemske, Srbije, Austrije, Italije i Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada već tradicionalno, u sklopu glavne izložbe pasa CACIB Karlovac 2023., održati će se specijalna izložba tornjaka i bijelih švicarskih ovčara. Drugog dana izložbe, posjetitelji će imati priliku upoznati hrvatske autohtone pasmine kroz Glavnu uzgojnu izložbu u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza.

Svečano otvaranje manifestacije je u subotu u 9:45 dok ocjenjivanje pasa po ringovima započinje u 10 sati. Prema rasporedu, najljepše primjere svake pasmine posjetitelji mogu vidjeti u Best in Showu koji započinje u 15 sati. 

Izdvojeno


Reci što misliš!