GDJE I KAD?

LIJEP GLAZBENI VIKEND

Varaždinski bend Collective Rage pobjednik 2. gitarijade RocKA, druga nagrada odlazi u Bjelovar, a treća u Zagreb

Varaždinski bend Collective Rage pobjednik 2. gitarijade RocKA, druga nagrada odlazi u Bjelovar, a treća u Zagreb

Varaždinski bend Collective Rage pobjednik je 2. gitarijade RocKA, koja je u organizaciji benda Novi Retro održana na poligonu Kinološkog kluba ovog vikenda. Ukupno 16 bendova, ponajviše Zagrepčana i Karlovčana, ali i Varaždinaca, Koprivničana, Pazinjana, Bjelovaraca, Virovitičana... "prodefiliralo" je pozornicom i žiri je imao dosta posla. 

Na kraju, usuglasili su se da su Varaždinci ipak bili za nijansu najbolji, drugi je bjelovarski FYU, a treći zagrebački Kal's Penny (možda naš favorit, no odluci žirija nema zamjerki). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gosti su bili zadovoljni, a to je i najvažnije u cijeloj priči, jer ovakvih prilika za svirku je danas u Hrvatskoj izuzetno malo, pogotovo za bendove žešćeg glazbenog usmjerenja. Odaziv publike na trenutke odličan, na trenutke prosječan, no sve u svemu zadovoljavajuć. 

Iako je vrijeme poslužilo organizatore, možda se može tek razmisliti o ranijem terminu održavanja (barem dok traje obnova Hrvatskog doma i pripadajuće mu Male scene), no u svakom slučaju možemo reći da se već veselimo - sljedećoj godini i novoj gitarijadi!

Izdvojeno


Reci što misliš!