GDJE I KAD?

ZGODNA IDEJA

Karlovac dobio svoj festival magle - Fog festival! U nedjelju noćna foto šetnja, kreće foto natječaj, a u kinu i kultni film "Magla"

Karlovac dobio svoj festival magle - Fog festival! U nedjelju noćna foto šetnja, kreće foto natječaj, a u kinu i kultni film

Karlovac – grad na četiri rijeke i isto toliko vrsta magle, konačno je dobio i festival magle – Fog Festival! Kako mu ime i govori, Fog Festival je karlovački festival magle. Prvenstveno je to fotografski natječaj s temom karlovačke magle, ali s dodatnim sadržajima koji su otvoreni za sve koji žele upoznati Karlovac na drugačiji način.

Fog Festival organizira Paviljon Katzler u suradnji i kroz pokroviteljstvo s Turističkom zajednicom grada Karlovca i Javnom ustanovom Aquatika- slatkovodni akvarij Karlovac, gdje će biti postavljena izložba nagrađenih fotografija i predavanje o fenomenu karlovačke magle koje pripremaju učenici Šumarske škole meteorološkog smjera, a kojima će profesionalni glumci Zorin doma održati tečaj javnog nastupanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kinu Edison 12. 11. prikazat će se film „Magla“, a lokalni vodiči iz udruge Bastion vodit će tematske ture svaki vikend do 11.11. od kojih prva počinje ove nedjelje, kao prva noćna foto-šetnja Fog Festivala. Polazak je u 17:00 sati ispred miljokaza, putem skrivenih foto-kutaka gdje možete uhvatiti maglu objektivom. Vrijeme će biti odlično za šetnju, i bez obzira hoće li biti magle ili ne, doznat ćete gdje se najčešće magla krije i koju mističnu povijest skriva. Ova noćna tura besplatna je za sve, ali ponesite baterijsku rasvjetu. 

Foto natječaj "Uhvati maglu objektivom" traje do 15. studenog. Uslikajte mistične prizore karlovačke magle kroz organizirane šetnje gradom, pronađite svoje već snimljene fotografije ili šetajte sami ulicama grada, kroz parkove i uz rijeke u potrazi za mističnim maglenim prizorima Karlovca. Slanje fotografija je isključivo elektroničkom poštom na e-mail adresu [email protected], a pravila natječaja se nalaze OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!