GDJE I KAD?

ŽESTOKA SVIRKA

Američke heavy metal legende High On Fire predvode prvu polovicu lineupa Bear Stone Festivala 2024 u Donjem Primišlju

Američke heavy metal legende High On Fire predvode prvu polovicu lineupa Bear Stone Festivala 2024 u Donjem Primišlju

Na festivalu će nastupiti i sjajni karlovački bend Tight Grips.

Organizatori Bear Stone Festivala, čije će se novo izdanje održati od 4. do 7. srpnja 2024. godine u Donjem Primišlju u prekrasnom prirodnom okruženju, objavili su polovicu "lineupa" za predstojeći festival.

Prvi objavljeni headliner su američke heavy metal legende High On Fire, dobitnici Grammyja za najbolju metal izvedbu 2019. godine, koji najavljuju da će u prvoj polovici 2024. godine objaviti i novi album pa će festivalska publika biti među prvima koja će ga moći čuti i uživo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ostatak najavljenih bendova privući će zasigurno pozornost. Iz Velike Britanije dolaze velikani stoner metala Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs i žestoki bristolski Mother Vulture, iz Italije Slowtorch i Quiet Confusion, iz Njemačke ponajbolji tamošnji metalci Colour Haze, iz Francuske žestoki instrumentalni trio Baron Crane, a iz Belgije Gnome.

Najavljeno je i šest hrvatskih bendova, a nas, dakako, posebno veseli da su među njima i sjajni karlovački Tight Grips. Iz Zagreba dolaze Nemeček, A Gram Trip i Jantar, iz Koprivnice Rens Argoa, a iz Splita Vukojarac.

Već su u prodaji i "early bird" ulaznice, koje se mogu kupiti OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!