GDJE I KAD?

RAZNOVRSNO

Programi KAoperative - radionica karikature, tečaj pjevanja, eko filmovi, izložba Nele Zovko, Liquid Lightlab...

Programi KAoperative - radionica karikature, tečaj pjevanja, eko filmovi, izložba Nele Zovko, Liquid Lightlab...


Iako je u tijeku obnova Hrvatskog doma, a time i Male scene i Urbanog parka, udruge okupljene u KAopertativu ne miruju pa će u privremenom prostoru u Matice hrvatske 4 (dio prostorija Hrvatske pošte) biti niz događanja. 

Sve počinje radionicom pjevanja "Tvoj glas je tvoj instrument" koju u petak od 19 do 21 sati vodi Filip Subotić. Filip ove godine završava srednjoškolsko obrazovanje u Glazbenoj školi Karlovac kao solo pjevač (tenor u klasi prof. Tončija Petkovića) i obligato klavir, pjevao je u više karlovačkih zborova i nekoliko bendova, a glumi i u kazališnoj predstavi Pepeljuga u Zorin domu. Na radionici će se učiti osnove pjevanja, polaznici će također proći vježbe disanja, dikcije, pričanja i izgovaranje vokala.

U subotu u jutarnjem terminu od 9 do 12 sati na rasporedu je kreativna radionica KArikatura i ilustracija sa Nevenom Cetinjaninom, magistrom animiranog filma i novih medija Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Radionica je namijenjena djeci i mladima uzrasta od 7-18 godina u kojoj će polaznici naučiti osnove crtanja karikature i ilustracija.

U suradnji s Eko Panom u petak 3.11. je na rasporedu Eko kino - program okolišnih filmova. Ovim filmovima se želi građanima skrenuti pažnju na okolišne probleme i izazove kao i pokazati moguća rješenja u našem osobnom i kolektivnom odnosu prema okolišu i prirodi.

Izložba radova Nele Zovko "Zezam se" bit će postavljena od nedjelje 5. studenog i moći će se razgledati svakodnevno od 16 do 20 sati sve do 11. studenog. Nela Zovko je entuzijastična i maštovita umjetnica sa 33 godine iskustva u izradi umjetničkih predmeta od keramike. Tijekom svoje predane karijere postala je priznata keramičarka, sudjelujući na brojnim skupnim izložbama i održavši deset samostalnih izložbi, a 2008. godine dobila je priznanje za uspješan doprinos svijetu keramike i razvoju hrvatske kulturne baštine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za subotu 25.11. najavljen je, pak, Liquid Lightllab, praksa oblikovanja svjetla putem analognih uređaja i primitivnih alata koja se naslanja na refleksije, pokret, optičke iluzije i manualno upravljanje svjetlosnim instalacijama. Program će biti popraćen glazbenim nastupom.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!