GDJE I KAD?

ROCK ZABAVA

Psihomodo Pop u petak iz Karlovca kreće na veliku rock turneju uz 40 godina postojanja! Poklanjamo vam ulaznice za koncert!

Psihomodo Pop u petak iz Karlovca kreće na veliku rock turneju uz 40 godina postojanja! Poklanjamo vam ulaznice za koncert!

Legendarni hrvatski rockeri Psihomodo Pop, koji imaju i svoje karlovačke "korijene" u frontmanu Davoru Gopcu kojem je Karlovac rodni grad, ali i dugogodišnjem gitaristu Saši Raduloviću/Novaku, kreću na turneju "Vjerujem u čuda" kojom će obilježiti već 40 godina prisustva na hrvatskoj i ex yu rock sceni!

Turneja, kako i priliči, kreće upravo iz Karlovca i to ovog petka, 12. travnja, u ŠSD Mladost. Gobac i ostali iz benda najavljuju bespoštednu i energičnu svirku uz presjek stvari od prvih albuma pa sve do danas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice su krenule u pretprodaju a mogu se kupiti OVDJE, kao i na prodajnim mjestima Eventima (Tisak Media, Petrol i Exclusive Change mjenjačnice).

KAportal vam u suradnji s organizatorom turneje Top Radijem poklanja 15 ulaznica (15x1)! Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti objavu s naše FB stranice (i obavezno to napravite na "javno", jer inače je nećemo vidjeti!). Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!