GDJE I KAD?

VJERUJEM U ČUDA

FOTO GALERIJA Rock zabava kraj Korane: Rodni grad u dobroj atmosferi ispratio Gopca i Psihomodo Pop na veliku turneju uz 40 godina svirke!

FOTO GALERIJA Rock zabava kraj Korane: Rodni grad u dobroj atmosferi ispratio Gopca i Psihomodo Pop na veliku turneju uz 40 godina svirke!

I prvi glazbeni koraci Davora Gopca vezani su uz Karlovac što je bio jedan od motiva u komunikaciji s publikom tijekom cijelog koncerta.

"Vjerujem u čuda" naziv je novog albuma Psihomodo Popa, ali i rock turneje pod pokroviteljstvom Top Radija koja je krenula upravo iz Karlovca, a kojom ovaj rock bend obilježava već 40 godina uspješnog rada. 

Simbolično, jer Psihomodo Pop uvijek je poseban pogon imao u svom frontmenu Davoru Gopcu, koji je rođeni Karlovčanin pa je i taj glazbeni put dug četiri desetljeća svoje začetke imao u Karlovcu, što je bio i jedan od motiva koji su se kroz cijeli koncert provlačili u komunikaciji Gopca i publike, posebno uz pjesmu "Kad sam imao šesnaest". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na trenutke u klasičnoj rock postavi, odnosno okosnici benda, na trenutke uz svoje već dobro poznate Napalm Djevice, ali i puhačku sekciju, bend je koncert otvorio dobro znanim starim hitovima koje je dobro raspoložena publika odlično primila - može se reći da je većina publike uz Psihomodo Pop i odrastala, iako je bilo i "klinaca", no znatno manje od iskusnije ekipe, možda dijelom (što je i jedina zamjerka cijeloj priči) i zbog ipak malo preskupih ulaznica za trenutačnu ekonomsku situaciju u gradu i zemlji.

No, ne može se reći da su oni koji su došli na koncert zažalili, niti da je bend pružio premalo - za ekipu sa 40 godina na sceni i 60 godina na kalendaru bila je to sasvim energična svirka, uz odlične reakcije publike, sve do završne Sexy Magazin, nakon koje je uslijedio i "bis" s još četiri stvari i konačan kraj uz Boeing 747.

Sve u svemu bila je to lijepa i dobra rock zabava kraj Korane, a nakon Bareta i Majki prošle godine i druga rock turneja koja kreće iz Karlovca - nadamo se da će se to pretvoriti i u neku novu tradiciju.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!