GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Naš partnerski portal iz RTL-ove medijske mreže eZadar proslavio 12 godina rada - čestitke vrijednim kolegama iz Zadra

Naš partnerski portal iz RTL-ove medijske mreže eZadar proslavio 12
godina rada - čestitke vrijednim kolegama iz Zadra

proslavio je 12 godina djelovanja. Kako kazu, u ponedjeljak, 21. svibnja 2007. godine u 10 sati službeno je započelo djelovanje internetskog portala eZadar.

Malena, ali odabrana ekipa entuzijasta svojom vizijom i predanim radom vrlo brzo je pronašla put do svojih čitatelja i postala vjerni informator s najznačajnih događanja u gradu Zadru, županiji, ali i u Hrvatskoj te u svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 12 godina djelovanja čitalo nas je i gledalo do danas 16,73 milijuna jedinstvenih korisnika iz više od 200 zemalja svijeta, koji su pregledali 235 milijuna stranica. Niti jedan drugi zadarski medij nije svoj grad i županiju predstavio tolikom auditoriju.

U tih 12 godina ili 4.380 dana do danas smo objavili 382.360 članaka (prosječno 87 dnevno), 544.200 fotografija (prosječno 124 dnevno), 15.290 fotogalerija (prosječno 3,5 galerije dnevno), a najveći broj njih odnosi se na događanja u Zadru i Zadarskoj županiji.

Najpoznatiji naš proizvod su fotogalerije "Đir po gradu" koje smo prije 12 godina patentirali i radili prvi u svijetu na dnevnoj bazi a što su nakon nekog vremena počeli slijediti mnogi i danas je to postao standard.

Prvi smo u svijetu još 2007. godine radili tekstualne live prijenose košarkaških utakmica u vrijeme dok još nije bilo netcastinga i tv prijenosa svih utakmica na specijaliziranim sportskim kanalima.

Među prvima smo prepoznali snagu društvenih mreža kao dodatni put našeg sadržaja i fotografija do naših čitatelja, pa tako danas imamo 73 tisuće vjernih pratitelja na Facebooku, 10,4 tisuća na twitteru i 14,2 tisuća na Instagramu.

I danas je eZadar među najčitanijim gradskim i regionalnim portalima u Hrvatskoj, a u nečem smo i dalje hrvatski broj 1, a to je broj pregleda stranica (ili klikova). U 2018. godini imali smo 1,9 milijuna jedinstvenih čitatelja i 48,5 milijuna pregleda stranica, a od početka ove godina do danas 951,7 tisuća jedinstvenih korisnika i 28,1 milijuna pregleda stranica.

Neokaljan ugled u potpunosti neovisnog medija i ogroman oglašivački potencijal kroz ovakve brojke prepoznali su brojni oglašivači i agencije na lokalnoj i nacionalnoj razini koji nam vjeruju a kojima i ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Neizmjerne zahvale idu malenoj ali moćnoj i kompaktnoj redakciji kroz koju je tijekom 12 godina prošlo više od 60 novinara, urednika i fotografa a koji su uvijek bili te su i danas najveća snaga portala eZadar.hr.

I na koncu najveća hvala vama, našim dragim čitateljima koji nas vjerno pratite, neki od prvog dana, neki malo kasnije, a radi kojih i postojimo! Bez vas cijela ova lijepa priča ne bi mala smisla.

Zajedno nastavljamo i dalje, jer ćemo i u godinama koje su pred nama, svaki dan biti tu za vas, zahvalio se osnivač portala Mladen Malik, poznati zadarski Barba.

KAportal.hr


Reci što misliš!