GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Utorak prepun događanja: Street art u Radićevoj, filmska glazba u Šancu, folkloraši ispred Zorin doma, a predstava u njemu

Utorak prepun događanja: Street art u Radićevoj, filmska glazba u
Šancu, folkloraši ispred Zorin doma, a predstava u njemu

Utorak obiluje događanjima, a prvi je na redu Street Art Karnewal udruge KA-MATRIX u Radićevoj i Tijesnoj ulici. Početak je u 18 sati, a održavaju se kreativne radionice, radionice crtanja i grafitiranja, bit će i plesnih nastupa te uličnih performansa, a posjetitelji se će se moći i osladiti besplatnim palačinkama.

U 18:30 ispred Gradskog kazališta Zorin dom u okviru 21. Međunarodnog festivala folklora predstavljaju se skupine iz Finske i SAD-a, kod američkog ansambla riječ je o Filipincima koji predstavljaju pjesme i plesove svoje matice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Zorin domu u 20 sati gostuje HNK Split s predstavom "Ol smo za jedan dan" na tekst Marka Uvodića, a u adaptaciji i režiji Trpimira Jurkića. U predstavi igraju Arijana Čulina, Nenad Srdelić, Snježana Sinovčić Šiškov, Petra Kovačić Pavlina, Stipe Radoja, Monika Vuco, Trpimir Jurkić i Domagoj Mijić.

Na kraju, u 22 sata nas u Šancu očekuje još jedna lijepa glazbena večer. Orkestar i solisti HNK Osijek pod umjetničkim ravnanjem maestra Mladena Tutavca priredili su koncert "Noć filmske glazbe".

KAportal.hr


Reci što misliš!