GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Dobro raspoloženje i pozitiva i druge večeri "Dana Radićeve", večeras vrlo bogat program u Radićevoj i kod Putnika

Dobro raspoloženje i pozitiva i druge večeri

Odličan koncert Anamarija Žugić Jazz Quarteta iz Zagreba bio je središnja točka sinoćnjih programa na "Danima Radićeve", no ni druge aktivnosti nisu zaostajale. Naprotiv, program je otvoren predstavljanjem Karlovac Dance Festivala koji se također trenutačno odvija u našem gradu i polusatnom prezentacijom plesnih improvizacija koja je zaokupila pozornost posjetitelja, a bila je garnirana i glazbenim nastupom Valenta Samardžije i Deborah Hustić uživo. Plesale su Melita Spahić-Bezjak, Maja Drobac i Mateja Katalinić, a odmah možemo napomenuti da će plesa vezanog uz KDF biti i večeras, i to u Tijesnoj ulici kod Putnika.

Bio je tu i foto i likovni program - udruga "Najbolji prijatelji" predstavila se foto izložbom nastalom uz godinu dana od prestanka eutanaziranja pasa u skloništu Utinja, a likovni gost večeri bio je Zoran Hajko iz Ozlja, koji je uz rad na novom crtežu/karikaturi, kroz simpatične male kataloge predstavio i svoje ostale radove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zagrebački jazz quartet (Anamarija Žugić kao pjevačica, Viktor Slamnig na basu, Matko Bobić na gitari i Lujo Parežanin na saksofonu) već je poznat Karlovčanima, a nakon što su u Radićevoj nastupili u "debelom minusu" za vrijeme "Božića u Radićevoj" sada su im vremenski uvjeti pružili priliku da se još bolje prezentiraju, u čemu su itekako uspjeli pa su na kraju koncerta ispraćeni pravim ovacijama.

Treba spomenuti i simpatičan trenutak sredinom večeri kada je u Radićevu stigla i - torta. Naime, čak petero članova organizatorske ekipe slavi ovih dana rođendan pa ih je dočekalo i ugodno iznenađenje.

Večeras su u Radićevoj na rasporedu brojni programi. Kod Putnika od 19 sati možete pogledati zanimljivu izložbu fotografija "City Lights", čiji je autor Theo Millet Ursin, francuski volonter u Karlovcu. Oko 19:45 kreće kviz uz predstavljanje drugog izdanja "Karlovačkog urbanog rječnika", a oko 20:45 plesni performans uz radionicu Jennifer Lynn-Crawford na KDF-u. Na drugom kraju Radićeve, kod Bukse i Straže, u 19 počinje radionica Aquatike za najmlađe, koje očekuje čitanje slikovnica, bojanke, facepainting... U drugom dijelu večeri tamo će se preseliti i izložba "City Lights", dok je likovna gošća mlada Doris Mržljak. Glazbeni gosti su kantautori Aklea Neon (Dorotea Zovko) iz Osijeka i Karlovčanin Bruno Šlat.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!