GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Mališani u Ozlju uživali u popularnim animiranim filmovima, pridružili im se i mnogi stariji sumještani

Mališani u Ozlju uživali u popularnim animiranim filmovima,
pridružili im se i mnogi stariji sumještani

Još jedan FILM ZA VAN u Ozalj je, izravno s cijenjenih filmskih festivala, donio dva animirana naslova. “Gordon i Paddy”, sinkronizirana detektivska priča za najmlađe, stigla je iz službene selekcije u Berlinu, a film je nedavno prikazan i u sklopu Festivala mediteranskog filma Split. “Skockani nindža”, crnohumorna avantura plišanog nindže koji oživi i kreće na osvetničku misiju, hrvatsku je pretpremijeru imao na Festivalu tolerancije a, istovremeno s Ozljem, upravo ga gleda publika diljem Hrvatske u sklopu programa “Ljeto u Mreži” Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača.

Središnji ozaljski trg, Trg braće Radić pored spomenika, bio je prepun malih i velikih filmofila koji su, zbog gužve, zauzeli i svako slobodno mjesto na travnjaku i po obližnjim ugostiteljskim objektima, a neki su imali priliku filmove gledati i sa svojih balkona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovakav interes za vrhunsku europsku produkciju znak je da publika želi dobre filmske programe u svojoj blizini, ističe Marko Pekić ispred mreže KINO.hr koja, u suradnji s Gradom Ozljem i Turističkom zajednicom grada Ozlja, organizira ove ozaljske filmske vikende na otvorenom.

- S dolaskom jeseni, programi se nastavljaju u zatvorenom prostoru, dodaje Pekić.

Ovog tjedna, ljetni filmski hitovi prikazuju se i na drugim lokacijama KINO.hr mreže, pa se tako u Vrbovskom prikazuje “Kralj lavova”, u Plaški stižu novi “Spiderman” i “Brzi i žestoki”, a s radom kreće i novi član KINO.hr mreže - Lič pored Fužina. Informacije o svim programima dostupni su na društvenim mrežama i na www.KINO.hr.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!